Arthur's Beauty en Wellness Salon Blog
Voor jezelf is ook vaak voor een ander leuk!

 

Arthur's Beauty en Wellness Salon is een reizende cocon van welbevinden. Een verplaatsbare wereld die lijkt te gaan over uiterlijkheden, maar die draait op en om de energie van diegenen die daarin samenkomen. Het is een ontmoetingsruimte, waar in een full-time draaiende workshop mensen worden 'uitgedaagd' om voor elkaar te zorgen, en/of verzorgd te worden.

De enige vaste medewerker van de tent zal zich bewegen tussen de gasten, als gastheer en verzorger, om ervoor te waken dat het niemand aan aandacht ontbreekt. Hij zal proberen structuur aan te brengen in de samenloop der dingen en hij waakt over de kwaliteit van de behandeling van de klanten. Daarvoor zet hij al zijn skills en instrumenten in. Alles ter bevordering van hun gevoel van welbevinden ... en dáármee .. hun schoonheid.

De foto, waarmee een sessie wordt afgesloten toont het slagen van de behandeling en is tevens het best denkbare middel om sceptici te overtuigen de Salon te bezoeken.

Arthur's Beauty enWellness Salon is gevestigd in een tent. Daarin is een fotostudio en een beautysalon gehuisvest. In en om de tent zijn plaatsen ingericht ter verzorging van lichaam en geest. Een keur aan arrangementen geeft de bezoeker zicht op een breed scala aan mogelijkheden, tegen redelijke prijzen. Daarnaast wordt er geadverteerd met nieuwe en aantrekkelijke aanbiedingen. In de tent hangen sfeerbeelden van diverse beauty- en wellnesssessies. Bezoekers krijgen alle tijd om de sfeer van de Salon te proeven. Ook ná een behandeling wordt het afscheid met alle zorg omkleed.

In Arthur's Beauty en Wellness Salon wordt het Ik-tijdperk voorgoed afgesloten.

Arthur's Beauty en Wellness Salon Blog

Zie hier de foto's van Camping Rotterdam 2010 & 2011

Arthur's Beauty en Wellness Salon was aan wezig op Nachtverhalen en Dagdromen als: Morpheus' Make-over.

 

Zie hier de foto's van Nachtverhalen en Dagdromen 2011

Arthur's Beauty en Wellness Salon was aan wezig op Boothstock 2013.

Zie hier de foto's van Boothstock 2013

 

Arthur's Beauty en Wellness Salon was aanwezig op De Kaapse Havendagen en De Nacht van de Kaap 2014. De Salon werd compact vervoerd en had zich tot doel gesteld 1024 personen te behandelen en als kunstwerk van een oplagenummer te voorzien en te signeren. Daarmee wil de Salon aandacht vragen voor de menselijke 'waarde' in kunst- en cultuur. Het project zal worden hernomen en voortgezet op een nader te bepalen tijdstip. Tot nu toe heeft Arthur 12 behandelingen volbracht (18-09-2014).

 

Zie hier de foto's van De Kaapse Havendagen 2014

Wanneer Arthur's Beauty en Wellness Salon u van dienst kan zijn op uw festival of evenement, neem dan contact op via 06 16 636 095 of mail Arthur.
Arthur's Beauty- and Wellness Salon staat ook in 2011 op Camping Rotterdam Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals
Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

Foto: Seger van Wijk / Cliffhanger Visuals

 

 

 

 

Arthur's Beauty en Wellness Salon