Arthur Vriens Haar & Make-up; Media Make-up Specialist

Schrijf uw bevindingen op m.b.t. Arthur Vriens

 
             
 

Vul hieronder je eigen gegevens in.

Voorvoegsel
Voorletters
Achternaam
Emailadres

Reeds ontvangen:

05-06-2011

Dankjewel Arthur,
Ik vond het fijn om met je te werken, je bent flexibel maar met ruggengraat, daar hou ik van :) Super ook dat je je zo om Henk hebt ontfermd, dank daarvoor.

Hartelijke groeten,

Tim

 

Stralen!
E. van der Veer - 25 mei 2011 om 9:29
Door Arthur voel ik me weer mooi. Na een moeilijke periode in mijn leven, schreef ik me in voor een make-up cursus bij hem. Hij leerde me hoe ik met een minimum aan make-up het mooiste in mijn gezicht kan benadrukken. Zo zie ik er goed uit zonder het gevoel te hebben dat ik een masker draag. Hij geeft ook prive-cursussen op de Binnenweg in Rotterdam. Ik kan het iedereen aanraden!
Pro's: Een positieve kijk op vrouwen, ongedwongen sfeer, maar toch een sterke, leidende hand.

 

Het werd tijd zeg, een review pagina op deze site!
Kan ik eindelijk het verhaal van mijn moeder opschrijven. Mijn moeder werd vorig jaar door Arthur opgemaakt, toen ze ging trouwen. Hij deed ook haar haar enzo. Wij ( mijn zussen en ik) hadden dat voor haar betaald. Ze was bloednerveus voor de trouwerij. Maar toen Arthur Vriens met haar aan de slag ging, ontspande ze helemaal. Wij begrepen niet hoe hij het deed, maar de verhalen die de ronde doen over hem, kloppen echt. Wat kan die man fenomenaal met vrouwen omgaan. Ik had mijn moeder nog nooit zo snel zien opknappen. En ze werd mooi..

Wij hadden toen gehoord dat Arthur Vriens de beste visagist van de Benelux was. Wij denken nu van Europa!!!!!!!

Klopt het dat u nu cadeaubonnen verkoopt meneer Vriens?

Diana Peters.

 

Leuk voor je vrijgezellen- of vriendinnendag: visagieworkshop!
Gepost door: renee in de categorie Fashion & Beauty, Verhalen.
Geschreven op donderdag 3 juni , 2010 om 14:54 Reageer

Maanden heb ik in het geniep een vrijgezellendag voor mijn zusje geregeld. Heen en weer gemaild met mijn andere twee zussen en haar vriendinnen over de planning van de dag, onderzoek gedaan naar activiteiten, discussie voeren over wat ze wel en niet leuk zou vinden. Het organiseren was al erg leuk.
Maar de dag zelf kon niet beter. Het weer was stralend mooi en mijn zusje was compleet overdonderd toen we ineens met z’n allen het grand café inkwamen waar zij met een van de vriendinnen had afgesproken. Een fietstocht en picknick door Rotterdam stonden op het programma en natuurlijk moest ze ondertussen de raarste opdrachten uitvoeren.
De topper van de middag was een visagieworkshop bij Arthur Vriens. Mijn zusje twijfelde al lang of ze haar make-up en haar zelf zou doen of zou laten doen. Door deze workshop te doen zou ze zelf wat skills opdoen om zichzelf nog mooier op te kunnen maken en ze zou meteen zien hoe een professional het doen, want Arthur gebruikte haar gezicht als model bij zijn uitleg. Mijn zus, maar ook alle andere dames vonden de workshop helemaal super. Arthur legde heel professioneel en boeiend uit hoe we te werk moesten gaan. Zelf vind ik het heel leuk om met make-up aan de slag te gaan, maar zelfs een van de dames die daar helemaal niet zo van houdt, werd al snel heel enthousiast. Door Arthurs grapjes tussendoor, zat de stemming er goed in. Hij deed in fases voor wat de bedoeling was en daarna mochten wij het bij elkaar net zo mooi proberen uitvoeren. Eerst foundation, daarna camouflage, wenkbrauwen, ogen, wangen en lippen. Natuurlijk was het onmogelijk om zijn prachtige smokey eyes zelf net zo mooi na te maken, maar het was leuk om te zien dat we elkaar, door er eens goed de tijd voor te nemen, heel mooi konden maken. Bovendien gaf het veel inzicht om de ander op te maken, in plaats van jezelf. Tegen het einde van de workshop trok Arthur voor ons nog een lekker fles prosecco open. Een goed begin van de avond.

Mijn zusje was zo blij met hoe Arthur haar had opgemaakt, dat ze hem maar meteen vroeg als visagist en kapper voor haar bruiloft. Zelfs de vriendin die helemaal niet zo van opmaken houdt, nam bij het naar buiten lopen een flyer mee. Arthur geeft ook workshops aan huis. Ontzettend leuk voor een vriendinnenochtend, - middag of avond. Met hoe meer meiden je bent, hoe meer korting je krijgt. Op www.arthurvriens.nl kun je nog veel meer lezen over zijn werkzaamheden.
Maar ons dagje was nog niet voorbij. We sloten af met een diner in de Euromast met een weergaloos uitzicht over Rotterdam en de ondergaande zon. Het kon gewoon niet beter.

Visagieworkshop
Arthur Vriens
P.O. Box 25033
3001 HA Rotterdam
06 16 636 095 / 010 4360757
www.arthurvriens.nl
info@arthurvriens.nl